Nie jesteś zalogowany lub zarejestrowany na forum. Proszę zaloguj się lub zarejestruj się aby w pełni korzystać z zawartości forum ...

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SPA w Na??czowie.
04-10-2008, 02:50
SPA w Na??czowie.
W?a?nie korzystam z zabiegów fizykoterapeutycznych w Na??czowie i pomy?la?am, ?e to temat godny uwagi na forum. Big Grin
Piszcie swoje uwagi o SPA w Na??czowie.

Wed?ug mnie basen to rewelacja!!!
Nie wchodzi sie do basenu na wdechu i nie dzwoni z?bami od zimnej wody.
Temperatura powietrza 31 stopni, wody w basenie 32 stopnie, jacuzzi 35 stopni, sztuczna rzeka, gejzery, b?belki, wodospad i wszystkie wodne bajery. Sauna, hammam, jacuzzi -wszystko wliczone w koszt basenu.
Za dodatkow? odp?atno?ci? basenik z bia?? glink?. W klubie na dole kr?gle, strzelnica laserowa, pe?nowymiarowy 12 stopniowy stó? do Snookera i 8 stopowy stó? do Poola.
Bar i wieczorki w których przygrywaj?:
poniedzia?ek - hity lat 70, 80, 90
wtorek - Rock'n'Roll
?roda - Country
czwartek - Blues
pi?tek - Jazz od 20 na ?ywo
sobota - dyskoteka od 21
niedziela- mix

Polecam wszystkim na??czowskie ATRIUM!

Nie pozostawaj na zawsze takim jakim jesteś, lecz staraj się wznieść ponad siebie...
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post nieznanej przeglądarki nieznanego systemu
04-10-2008, 11:12

dla mnie basen to cos w czym sie plywa a nie jedynie moczy scisniety w tloku... ale moze za mlody jestem na fizjoterapie ;]

esbecki folksdojcz

Bo tylko w faszyście, nie ma wątpliwości, on wszystko widzi przez biało-czarne szkła. I jeśli jednoznacznie oceniamy ludzi. Faszystą jesteś Ty. Faszystą jestem ja.
04-10-2008, 21:49

Barbie napisał(a):korzystam z zabiegów fizykoterapeutycznych

fundowanych, czy refundowanych przez NFZ :roll: :?: :?: :?:

A je?li nie to za ile :?: :oops:

stach

"ciężko jest lekko żyć..."
13-10-2008, 00:21

a i owszem - refundowanych ( aby basen i sauna, tylko w dni robocze 45 min.) Big Grin Big Grin Big Grin
a jak sie komu? po skierowanie nie chce isc, to mo?e by? za odp?atno?ci?
basen 1 godz (w tym sauna sucha i mokra) od pn. do pt. -13z?. ;sob. niedz i ?wi?ta - 17 z?.

basen bia?ej glinki (20 min) pn-pt 35 z?. ;sob. niedz i ?wi?ta -35z?.

kr?gielnia (1 godz) od godz. 10-15 pn-pt 20z?. ; sob. niedz i ?wi?ta - 50z?.
od godz.15-19 pn-pt 30z? ; sob. niedz i ?wi?ta - 50z?.
od godz.19-24 50z?. ; sob. niedz i ?wi?ta - 50z?.
vooyeck33 napisał(a):dla mnie basen to cos w czym sie plywa a nie jedynie moczy scisniety w tloku... ale moze za mlody jestem na fizjoterapie ;]
e tam
a kto ci broni p?ywa?? :roll:
Czy ja wygl?dam na tak?, która spokojnie usiedzia?aby w basenie bez p?ywania, tylko mocz?c :ass: ?
Jest osobny tor dla p?ywaj?cych. Oczywi?cie nie spe?nia on gabarytami wymogów olimpijskich, ale wyp?ywa? si? mo?na do bólu Big Grin
a dla tych co si? zm?cz? lub nie umiej? p?ywa?, jest wydzielona cz??? z b?belkowymi atrakcjami, ?eby si? trenuj?cym pod nogami nie pl?tali.
Co do t?oku, to pewnie zale?y od godziny, bo jak ja wchodz? to akurat wychodz? dzieci. Kiedy ja mam wyznaczone to po stronie p?ywaj?cej jest 2-3 osoby Big Grin a po stronie b?belkowej ok. 8 osób. -tak wi?c zderzy? si? nie ma z kim mrGreen:

Nie pozostawaj na zawsze takim jakim jesteś, lecz staraj się wznieść ponad siebie...
19-11-2008, 17:55
Re:
Barbie napisał(a):a i owszem - refundowanych ( aby basen i sauna, tylko w dni robocze 45 min.) Big Grin Big Grin Big Grin
a jak sie komu? po skierowanie nie chce isc, to mo?e by? za odp?atno?ci?
basen 1 godz (w tym sauna sucha i mokra) od pn. do pt. -13z?. ;sob. niedz i ?wi?ta - 17 z?.

jak to skierowanie?
gdzie i do jakiego lekarza po takie skierowanie Big Grin?
i na jakiej zasadzie jest wydawane ;>?
29-11-2008, 03:38
Re: SPA w Na??czowie.
Cytat:Sposób kierowania - minimum formalno?ci

1. Twój lekarz rodzinny lub specjalista rehabilitacji wystawia Ci skierowanie na zabiegi fizjoterapeutyczne
2. Uzgadniasz telefonicznie lub listownie dogodny dla Ciebie termin kuracji w Na??czowie
3. Wystawione skierowanie dostarczasz do Z.L. „Uzdrowisko Na??czów” S.A.
4. Otrzymujesz potwierdzenie rezerwacji kuracji
Ja uzgadnia?am termin osobi?cie.
Lekarz powinien wiedzie? jak takie skierowanie powinno wygl?da?, ale w biurze w uzdrowisku daj? te? czyste druki.
Aha, w dniu konsultacji lekarskiej polecam zapobiegawczo zabra? strój k?pielowy i r?cznik, poniewa? jest to jednocze?nie pierwszy dzie? zabiegów. Wprawdzie nie wiadomo jakie zabiegi b?dziesz mia?a, ale je?li dostaniesz basen i hydromasa?, to ci? w ten dzie? omin? zabiegi tak jak mnie Sad

Odpowiedz 

Skocz do: