|
CENTRUM ŚLUBNE-VICTORIA UWAGA!!!!!!
|
|
03-01-2010, 15:12
|
|||
|
|||
|
CENTRUM ŚLUBNE-VICTORIA UWAGA!!!!!!
Chciałabym wszystkich ostrzec przed usługami świadczonymi przez p. Ewe Madej z Centrum Ślubnego Victoria mieszczącego się przy ul. Piłsudzkiego 55 w Puławach. Jeśli chce ktoś oszczędzić sobie stresu tuż przed tym najważniejszym dniem w życiu, lepiej niech nie korzysta z usług tej beznadziejnej firmy. Ja i mój narzeczony niestety popełniliśmy ten błąd. A mianowicie: zamówiliśmy dekorację sali, samochodu i kościoła. Pani przyjechała dekorować sale dzień przed weselem o godz. 19ej. Weszła na salę i stwierdziła,że jej nie ubierze za taką kwotę jaka była w umowie, bo sala jest większa niż myślała. Chciałam podkreślić, że p. Ewa nie przyjechała wcześniej zobaczyć sali, ponieważ stwierdziła, że jest profesjonalistką i nie ma takiej potrzeby. Kolo profesjonalistki to ta Pani nawet nie stała. Co lepsze przyjechała z dwoma dziewczynkami po 13 lat i miała ogromne pretensje, że nie mamy rozsuwanej drabiny. Przyjechała wogóle nie przygotowana. dekoracja miała się składać z materiałów w dwóch kolorach. Pani Ewa przywiesiła jeden materiał i stwierdziła, ze drugiego nie będzie już wieszać bo tak jest dobrze i jest już zmęczona. Prawie siłą wymusiliśmy przywieszenie drugiego materiału. Sala i tak nie była udekorowana tak jak to sobie wyobrażaliśmy. Jeśli chodzi o wystrój kościoła i samochodu to ta pani zamawia gotowe kwiaty w kwiaciarni a potem sobie przypisuje cały splendor chwały. Tak naprawdę to ta kobieta o niczym nie ma pojęcia i każdego wykorzystuje i oszukuje. Jeszcze raz wszystkich ostrzegam.
|
|||
|
11-01-2010, 20:18
|
|||
|
|||
|
RE: CENTRUM ŚLUBNE-VICTORIA UWAGA!!!!!!
Brzmi przerażająco. Czy to centrum ma suknie ślubne? jest tam coś ciekawego?
|
|||
|
19-07-2010, 16:22
|
|||
|
|||
|
chyba wiem gdzie to jest dzieki za ostrzezenie
![]() suknie z tego co widziałam na wystawie chyba jakies tam się znajdują |
|||
|
14-08-2010, 12:17
|
|||
|
|||
|
Hej dziewczyny własnie dokładnie miesiac temu miałam przyjemność skorzystac z usług Centrum Slubnego Victoria i powiem szczerze ze jestesmy razem z męzem bardzo ale to bardzo zadowoleni .Zajazd wyglądał bajecznie, kryształowe dekoracje i bardzo duzo zywych kwiatów. Suknie zamawiałam na miesiąc przed ślubem a i tak sie wyrobili.
Pozdrawiam i Polecam |
|||
|
31-08-2010, 21:48
|
|||
|
|||
|
NIE POLECAM!!!!!! Co prawda ja zamawiałam tylko suknię ślubną ale gdybym wiedziała co mnie czeka to nigdy bym się nie zdecydowała.Otóż wszystko było ok suknia miała być na miesiąc przed ślubem jednak kiedy 3 tygodnie przed pani Ewa nie dzwoniła zdecydowałam że sama tam zajdę.Uspokajała że za dwa dni przyjedzie kurier i że mam się nie martwić. Po kilku dniach ciszy ponownie poszłam do salonu. Pani Ewa była lekko wkurzona i niemiła zaczęła na mnie krzyczeć że mam się nie martwic. Jak się okazało suknia ślubna która była zamówiona przyszła tydzień przed ślubem. Miała być jednoczęściowa ale okazała się dwuczęściowa. Dziewczyny jeśli chcecie oszczędzić sobie nerwów to omijajcie ten salon z daleka.
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| obrączki ślubne | eedek | 4 | 381 |
11-01-2010 20:14 Ostatni post: słonik306 |
|

Szukaj
Użytkownicy