Nie jesteś zalogowany lub zarejestrowany na forum. Proszę zaloguj się lub zarejestruj się aby w pełni korzystać z zawartości forum ...

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
zróbcie mam prawdziwy show ....
02-09-2009, 09:45 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-09-2009 09:47 przez aniol_stroz.)
Rainbow zróbcie mam prawdziwy show ....
Zapraszam do dyskusji na temat organizacji festynów i imprez w naszym mieście. Wątki które proponuje poruszyć to:
- jakie imprezy chcielibyście, aby odbywały się w Puławach
- jakich artystów proponujecie zaprosić
- co aktualnie Waszym zdaniem jest złe w imprezach organizowanych w Puławach
- czego brakuje w mieście (w sensie scen, "otwartych teatrów" itp etc)

Proszę w drobnej mierze o kulturę wypowiedzi, ze względu na to, że być może wątek ten pomoże jakoś wpłynąć na działania Domu Chemika w poruszanych kwestiach i jeżeli wypracujemy tu jakieś konkretne stanowisko "puławian" zostanie on przedstawiony dyrekcji, przed planowaniem "kalendarza imprez na 2010".

Zapraszam również, do rozsyłania linka do tego tematu znajomym, co by więcej osób wzięło udział w dyskusji.

Pozdrawiam
Angel Stróż

Człowiek nie jest ani aniołem, ani bydlęciem, nieszczęście w tym, iż kto chce być aniołem, bywa bydlęciem. Blaise Pascal
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post nieznanej przeglądarki nieznanego systemu
04-09-2009, 14:59
RE: zróbcie mam prawdziwy show ....
Teraz w Puławach to nic się nie dzieje. Młodzi ludzie nie mają gdzie się bawić. Jest totalna klapa. Lawa, Cienista, Kubuś, VaBank, Karczma już nie prosperują. Nie wiem co się stało czyżby wszyscy młodzi opuścili to miasto???
Znajdź wszystkie posty użytkownika
06-09-2009, 01:27
Mnie najbardziej brakuje dawnej Izabeliady. Z okolicy lat 2005-6. Jak dla mnie, była to jedyna impreza w Puławach warta uwagi. Bylo to cos innego od wszelkich okolicznych festynow, cos co wyroznialo ja posrod innych masowek. Plus wykorzystywano nasz glowny atut - park i historie.

Urzad Miasta powinien rowniez rozwazyc rozganizowanie Sylwestra. Moze zorganizowanie to za duze slowo, niechby chociaz byl bardzo fajny pokaz fajerwerkow. Mogloby to przyciagnac mieszkancow z okolicznych miejscowosci do tutejszych knajp (a wiadomo, ze wplyw z podatkow jest bardzo wazny). Tego typu pokazy zawsze przyciagaja ludzi (zwlaszcza kiedy sa dobrze rozreklamowane).

Co do festynow. Moze warto sie zastanowic nad mniejszymi 'gwiazdami' a raczej bardziej zroznicowanym programem?
Moze wtedy lepiej trafiloby sie w gusta roznych grup?

-------
Piszac to, mam w pamieci jeden z zagranicznych festynow na ktorych bylam. Gent Festeen. 10 dni. Kilka scen. Rozna muzyka. Wszystko na Starym Miescie. Bawili sie zarowno mlodzi jak i starsi ludzie. Szkoda, ze nas na takie 'szalenstwo' nie stac.

[Tutaj wpisz sygnaturę]
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
09-09-2009, 15:23 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-09-2009 15:27 przez Barbie.)
przede wszystkim nazwę "Izabeliada" niezbyt trafnie zastąpiono "Świętem Deptaka" Tongue
Puławiacy śmieją się, że teraz będzie "Święto Krawężnika", "Ławki w parku" lub "Pod blokowego Śmietnika "

Ja bym zrobiła "OGÓLNOPOLSKI TURNIEJ FIRESHOW" :D

Nie pozostawaj na zawsze takim jakim jesteś, lecz staraj się wznieść ponad siebie...
09-09-2009, 23:13
Może ten DEPTAK to miał być ten kniaź od Chyły??? Undecided A nie kniaź to był DREPTAK...
Big Grin

stach

"ciężko jest lekko żyć..."
Odpowiedz 

Skocz do: