|
salony sukien ślubnych w Puławach
|
|
10-03-2009, 20:26
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-05-2010 16:04 przez stach.)
|
|||
|
|||
|
salony sukien ślubnych w Puławach
witam!
chcia?abym zgromadzi? list? adresów salonów sukien ?lubnych w Pu?awach. Sama ju? nied?ugo zaczn? poszukiwania tej jedynej, ale zapewne takie informacje przydadz? si? wi?kszej ilo?ci pu?awianek szukaj?c w internecie znalaz?am takie oto adresy: salon Ma?gorzata ul. Wojska Polskiego 7a A.A. Polak Olszewskiego 10 Pracownia sukien ?lubnych ul. Wi?niowa 6 wiem ?e jeszcze zosta? otwarty jaki? salon na Pi?sudskiego ale nie znam adresu ani nazwy. Wiem te? o pracowni sukien ?lubnych w Za?azach. je?li kto? posiada jakie? namiary na inne salony z mod? ?lubn? to bardzo prosz? o wpisywanie
|
|||
|
10-03-2009, 21:46
|
|||
|
|||
|
Re: salony sukien ?lubnych w Pu?awach
Ten, o którym nie wiedzia?a? na Pi?sudskiego, to pewnie w dawnym Troll-u na górze...widzia?am reklam? zawieszon? w?a?nie tam...
|
|||
|
11-03-2009, 01:49
|
|||
|
|||
|
Re: salony sukien ?lubnych w Pu?awach
tak tak ju? kto? gdzie? pisa? na forum ?e to gdzies tam, ale zastanawia?am si? czy kto? nie zna nazwy salonu, mo?e strony internetowej czy jaki? danych ?eby moc wpisa? do listy salonów sukien ?lubnych i ?eby te dane s?u?y?y te? innym pu?awskim pannom m?odym
kurcz? co? ma?o tych salonów w pu?awach znam... ja tak ma?o znam czy tak ma?o ich jest? wymienionych zosta?o 5 miejsc w tym 3 gdzie szyje si? suknie, no a gotowe kreacje gdzie mo?na zakupi??? czekam na dalsze informacje
|
|||
|
16-05-2010, 23:24
|
|||
|
|||
|
RE: salony sukien ?lubnych w Pu?awach
pamiętam że był jeszcze salon sukien ślubnych na ul. Partyzantów w pawilonie, chyba pierwszym od centrum, tam gdzie jest też knajpka w piwnicy.
Nie pozostawaj na zawsze takim jakim jesteś, lecz staraj się wznieść ponad siebie... |
|||
|
19-07-2010, 16:02
|
|||
|
|||
|
RE: salony sukien ślubnych w Puławach
A a ja szczerze mówiąc polecam przejechać się do warszawy do komisu sukien ślubnych SPLENDOR. Fachowa i miła obsluga. Można wypożyczyć suknie jak też nabyc coś fajnego i nie drogiego. Fakt komis to miejsce gdzie sa używane suknie ale jest tez opcja uszycia sukni dla siebie. Gdyby ktoś był zainteresowany moge przesłać adres www na PW lub też w googlach mozna latwo znaleźć stronke
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|

Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc