|
Rozważania różne ;)
|
|
06-06-2007, 11:42
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-09-2009 16:50 przez kungtse.)
|
|||
|
|||
|
Rozważania różne ;)
Je?eli ju? jeste?my przy temacie ?lubów, to czy mo?na by zamie?ci? w w?tku informacje o salach takie info gdzie i na ile osób. My?l?, ?e przyda?o by sie, ja na przyk?ad poma?u zaczynam organizowa? taka ceremoni? i nie bardzo wiem gdzie uderza? z sal?.
Aby wykaza? si? dobr? wol? informuje o sali na W?ostowicach tzw "u Szczypy" jest to sala na ok 130 osób. Cena od 100 z? za dwa dni od ?epka oczywi?cie z jedzonkiem. Pozdrawiam. Cezary |
|||
|
06-06-2007, 12:01
|
|||
|
|||
|
w tej stówie pewnie nie mie?ci si? alkohol i tort...
sala taka jest w budynku starego PPBO, nie wiem jaka jest jej wielko?? ani koszt kolejnym rozwi?zaniem mo?e by? Kameralna, hotel Izabela.. å¤ æ³¢ |
|||
|
06-06-2007, 12:22
|
|||
|
|||
|
z tego co wiem to u szczypy na wlostowicach jest sala na ok 110 osob no al emowia ze na 130 przy czym przy tych 130 jest bardzo ciasno, a cena od 100 zl jest jezeli zamawia sie wesele na ponad 100 osob czyli ok 120 i w tej cenie nie ma alkoholu i toru i ciast i chyba owocow. no a terminy to najblizszy wolny to jakos polowa wrzesnia 2008 przynajmniej jak dzwonilam jakis 2 miesiace temu tak bylo.
ja ostatecznie zamowilam sale przy deblinskiej naprzeciwko tej hurtowni z dinozaurem, tam sala jest na 120 osob cena przy 120 osobach wynosi 85 zl bez alkoholu, ciasta, tortu, owocow, na jeden dzien, terminy sa nawet wolne, a i sla nie jest kiepska, oczywiscie mozna zamowic sobie na wiejski stol prosiaczka wiec wtedy cena 90 zl, co do Kasyna to tam cena jest 100 zl za dzien od osoby, tyle wiem co o salach
MADZENKA |
|||
|
06-06-2007, 12:53
|
|||
|
|||
|
przypomnialo mi sie co do sal to jest jeszcze pttk nad wisla, tam tez jest podobno nie drogo al enei wiem o i ile bo mi si etam nie podoba wiec nawet nie pytalam, tak jak ktos pisal izabella, kameralna, kiedys robili w starym hotelu wisala teraz nie wiem czy cos si etam dzieje, no jest jeszcze sala na azotach, ale podobno na 2 lata przed trzeba zamawiac bo to jedyna sala na 200 osob, no i jakas sala w gorze pu?awskiej tez nie wiem co i ile, i podobno buduja now a gdzies w zarzeczu chyba
![]() gorszy problem raczej z zespolami, ja na 1,5 roku przed mialam tych namiarow moze z 10 z czego tylko 3 byly wolne, a te co juz chialam dawno zajete MADZENKA |
|||
|
06-06-2007, 12:54
|
|||
|
|||
|
Ja szukam sali na ok. 160 osób, nie musi by? jedzonka zapewnionego, wa?ne ?eby wszyscy go?cie si? zmie?cili. A zawsze mo?na zrobi? z kuchareczk?
|
|||
|
06-06-2007, 12:56
|
|||
|
|||
|
eques to chyba pozostaje Ci ta sala na azotach bo o drugiej takiej wiekszej nie slyszalam w pulawach, moze bardziej w okolicach gdzie, ostatnio moja kolezanka miala jakies 30 km stad poniewaz tu nie miala sali na 270 osob
MADZENKA |
|||
|
06-06-2007, 12:56
|
|||
|
|||
|
a jaki jest sens w zapraszaniu 160 osob ? oni nawet sie nie poznaja ze soba :>
esbecki folksdojcz Bo tylko w faszyście, nie ma wątpliwości, on wszystko widzi przez biało-czarne szkła. I jeśli jednoznacznie oceniamy ludzi. Faszystą jesteś Ty. Faszystą jestem ja. |
|||
|
06-06-2007, 12:59
|
|||
|
|||
|
Ale to jest najbli?sza rodzina. Mam wiekowych rodziców z rodzin gdzie 5-cioro rodze?stwa to by?a norma, a teraz dosz?y dzieci wnuki, samej rodziny z mojej strony jest 80 osób.
|
|||
|
06-06-2007, 13:01
|
|||
|
|||
|
:)
no wlasnie takie rodziny to sa fajne, ale jak przyjdzie zapraszac;p nie mozna zrobic selekcji, trzeba wszytskich, a gdzie jeszcze znajomi do tego
a kiedy planujesz ta ceremonie?
MADZENKA |
|||
|
06-06-2007, 13:02
|
|||
|
|||
|
Chcieliby?my wrzesie? 2008. A co z tego wyjdzie zobaczymy.
|
|||
|
06-06-2007, 13:05
|
|||
|
|||
|
to radze juz zaczc przygotowywac, my wybralismy sierpien dokladnie 23 i wiesz okazlo sie ze bylo trudno, bo pozajmowane bylo w wiekszosc wszytko, i byly daty wlasnie na polowe wrzesnia, tez juz myslalam ze bedzie wrzesien, ale udalo sie w koncu z sala, no potem byly prooblemy z zespolem ale dalismy rade
MADZENKA |
|||
|
06-06-2007, 13:06
|
|||
|
|||
|
ostro...
esbecki folksdojcz Bo tylko w faszyście, nie ma wątpliwości, on wszystko widzi przez biało-czarne szkła. I jeśli jednoznacznie oceniamy ludzi. Faszystą jesteś Ty. Faszystą jestem ja. |
|||
|
06-06-2007, 13:07
|
|||
|
|||
|
Problem jest, ?e ja siedz? do ko?ca lipca w Niemczech, i moja Dama sama musi lata? za wszystkim. Rodziców mamy w takim wieku i zdrowiu, ?e nam pomog? oczywi?cie w miar? mo?liwo?ci, ale podejrzewam, ?e wi?kszo?? trzeba b?dzie samemu. Niestety ja mog? pomaga?, jak do Polski przyjad?.
|
|||
|
06-06-2007, 13:12
|
|||
|
|||
|
no a latania jest, chociaz ja sie wiecej odzwonilam niz latalam
bo wiesz najpierw trzeba podzwonic popytac o sale, ceny, a g?ównie terminy, potem trzeba obejrzec, no oczywiscie wszedzie wchodza w gre zaliczki, no moze wam sie uda jakos na wrzesien
MADZENKA |
|||
|
06-06-2007, 13:18
|
|||
|
|||
|
a sala w hotelu izabela?;>
|
|||
|
06-06-2007, 13:38
|
|||
|
|||
|
nie wiem nic na temat izabelli jakos nie bra?am, tej sali pod uwage, mysle ze moze i ?adnie tam w srodku, ale mi sie wydaje ze za bardzo w centrm
MADZENKA |
|||
|
06-06-2007, 13:49
|
|||
|
|||
|
Napisa?em do nich maila zobacz? co odpowiedz?. Niestety z Niemiec tylko tyle mog? zrobi?.
|
|||
|
06-06-2007, 13:51
|
|||
|
|||
|
no dobre i tyle, choc powiem Ci ze kiedys wysylalam maila do Kasyn z zapytaniem i nic a nic nie odpowiedzieli do tej pory :???:
MADZENKA |
|||
|
06-06-2007, 14:00
|
|||
|
|||
?lub w pu?awach:)
madzenka napisał(a):nie wiem nic na temat izabelli jakos nie bra?am, tej sali pod uwage, mysle ze moze i ?adnie tam w srodku, ale mi sie wydaje ze za bardzo w centrmCo ma centrum do wesela ?? moja s?siadka mia?a tam weselich o nie powiem ?eby by?o ?le obs?uga jest bardzo dobra i ciagle chodza miedzy sto?ami wymieniac talerze eques napisał(a):Napisa?em do nich maila zobacz? co odpowiedz?. Niestety z Niemiec tylko tyle mog? zrobi?.albo zadzwoni?
|
|||
|
06-06-2007, 14:08
|
|||
|
|||
|
no po prostu mi sie sala nie podba w centrum, za duzy szum, zero zieleni i spokoju, porownujac np sale u szczypy, tam jest fajnie, zielono, spokojnie, jest gdzie wyjsc na dwor, odpoczac, wiesz zalezy co kto lubi
MADZENKA |
|||
|
06-06-2007, 18:15
|
|||
|
|||
|
w Izabeli robia po 110, 120 zl od odoby bez ciacha, alkocholu i owocow.
|
|||
|
06-06-2007, 22:22
|
|||
|
|||
|
no to izabella sie ceni
MADZENKA |
|||
|
07-06-2007, 01:12
|
|||
|
|||
|
ja te? by?em na weselu w Izabeli i by?o bardzo sympatycznie. a ten argument, ?e nie ma gdzie wyj???;> nie powiedzia?bym na tym weselu co bylem sta?y ze 2/3 stoliki na zewn?trz, piwko, grill. ca?kiem sympatycznie
200 osób sie zmie?ci?o a 160 bylo by jeszcze lepiej tak akurat.
|
|||
|
07-06-2007, 12:44
|
|||
|
|||
|
W obecnej chwili mam tak? sytuacje.
Sale mam zarezerwowan? u Szczypy na W?ostowicach, ale ze wzgl?du na ilo?? osób jeszcze si? rozgl?damy Obecnie mamy plan na 160 osób, ale ta liczba na pewno si? troch? obni?y. Zespó? ju? zaklepany. Conkret koszt 2400 za 12 godzin gry od godziny ?lubu. Fotograf zaklepany Nie wiem jak jest z terminami kamerzystów, czy jak chce mie? ?lub we wrze?niu 2008 to czy ju? musz? zacz?? szuka? ? |
|||
|
14-06-2007, 16:21
|
|||
|
|||
|
?lub w pu?awach:)
Podobno rozbudowuje si? sala weselna u Szczypy. Czy ma kto? bli?sze informacje na ten temat ? Prosz? o info.
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|

Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc

![[Obrazek: karolpulawy.png]](http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/karolpulawy.png)