Nie jesteś zalogowany lub zarejestrowany na forum. Proszę zaloguj się lub zarejestruj się aby w pełni korzystać z zawartości forum ...

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rozważania różne ;)
22-09-2009, 15:38
RE: Rozwa?ania ró?ne ;)
a co powiecie na wesele w primie (2 odzdielne sale) lub tez w sybilli kolo parku?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post Internet Explorer Windows XP/2003
24-10-2009, 19:20
RE: Rozważania różne ;)
Smok chyba robi tez wesela, ostatnio robili dużą imprezę dla Carrefoura na 100 os. Bylem. Fajnie to wygląda, lokal zmienia się w nowoczesna sale z prawdziwymi stołami, cateringiem, obsługą, zabawa do rana, muzyka ze sceny, kuchnia wypasiona, stoly zastawione swietnym jedzeniem, mnóstwo dan...no o wiele lepsze to niz typowa sala jakich w Puławach pełno - z do polowy nadmuchanymi balonami, białymi ścianami z lamperią, białymi, jeszcze z czasów komuny, obrusami, brakiem baru, gdzie chcialoby się napić ulubionego drinka. Polecam, warto spróbować.
Odpowiedz cytując ten post Firefox Winows Vista
28-10-2009, 15:23
W PRIMIE nie polecam slyszalam same negatywne opinie. O SYBILLI sa dobre opinie tylko sala na max.120 osob i wtedy troche ciasno na sali do tanczenia.
04-12-2009, 02:06
Cytat:W PRIMIE nie polecam slyszalam same negatywne opinie.
grunt to NIE polecić bo się SŁYSZAŁO...

A JA WŁAŚNIE POLECAM WESELE W PRIMIE, BO SŁYSZAŁEM ŻE JEST TAM SUPER. - twoje NIE przeciwko mojemu TAK ... i co?

Człowiek nie jest ani aniołem, ani bydlęciem, nieszczęście w tym, iż kto chce być aniołem, bywa bydlęciem. Blaise Pascal
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post Firefox Windows XP/2003
04-01-2010, 00:28
Mam pytanie - czy ktoś się orientuje, jakie są teraz ceny "talerzyka" w puławskich lokalach na 2010 rok i czy da radę załatwić termin na wczesna jesień tego roku? Wiem, wiem, najprościej obdzwonić lokale i dopytać - tak zamierzam zrobić, ale może ktoś coś wie na ten temat.
11-01-2010, 13:55
Witaj ceny nie są zawrotne : mi udało się zamówić salę w domu weselnym w Górze Puławskiej (ze względu na dystans) zaliczam ja do sal "puławskich". Cena "talerzyka" za wesele 1 - dniowe 120 pln (bez alko etc).

Kilka miesięcy temu zrobiliśmy objazd puławskich lokali i niestety, ale trochę się przeraziłam - odpadające klamki, słaba wentylacja, dawno nie remontowane sale (albo tak wyglądające)... dlatego wybraliśmy dom weselny za Puławami. Mam nadzieję, że dobre opinie o tym miejscu są prawdziwe. Może ktoś ma osobiste doświadczenia?
11-01-2010, 20:05
Kilka miesięcy temu zrobiliśmy objazd puławskich lokali i niestety, ale trochę się przeraziłam - odpadające klamki, słaba wentylacja, dawno nie remontowane sale (albo tak wyglądające)... dlatego wybraliśmy dom weselny za Puławami. Mam nadzieję, że dobre opinie o tym miejscu są prawdziwe. Może ktoś ma osobiste doświadczenia?
[/quote]

Najładniejsza sala w okolicy to nowy zajazd u Boryny w Załazach (przed Zwoleniem). Wszystko nowiutkie, parkiet jeszcze błyszczy... Niestety bardzo drogo: wesele 1 dniowe 140zł (bez napoi) 2-dniowe 200zł.
12-01-2010, 09:02
Jak dla mnie jechać pod Zwoleń, zwłaszcza w lecie to trochę daleko. Ale mam znajomych, którzy będą mieć wesele za Kazimierzem, bo im się lokal spodobał i już. Za lepszy lokal odpowiednio się płaci.
W Górze Puławskiej bez zastrzeżeń od strony gościa. Jedzonko dobre, jest parking, na którym można bez obaw zostawić samochód, klima działa, kelnerzy bardzo mili.
16-01-2010, 20:52
Witam! słyszałam o sali weselnej royal de paris niedaleko obwodnicy puław słyszałam różne opinie może ktoś coś wie na ten temat bede bardzo wdzięczna.pozdr
Odpowiedz cytując ten post Opera Windows XP/2003
25-01-2010, 15:58
(11-01-2010 13:55 )majka410 napisał(a):  Witaj ceny nie są zawrotne : mi udało się zamówić salę w domu weselnym w Górze Puławskiej (ze względu na dystans) zaliczam ja do sal "puławskich". Cena "talerzyka" za wesele 1 - dniowe 120 pln (bez alko etc).

Dla mnie to jak najbardziej sala "puławska", rozważamy nawet ślub u św. Wojciecha Wink

Słyszałam dobre opinie o Kameralnej (szczególnie o jedzeniu). Na stronie podają, że organizują imprezy do 150 osób - a jak to wygląda w praktyce? Nie byłam jeszcze na miejscu, ale zdawało mi się, że to raczej "kameralny" lokal.
25-01-2010, 19:25
Hmm, co do Royal de Paris to nie wiem jak właścicielka wpadła na tą nazwę bo ani to z royal ani paris nie ma nic wspólnego. Nie byłam tam na żadnym weselu więc może się mylę, ale nie wygląda to zachęcająco. Tam był jakiś salon samochodowy i tylne wyjście tzn. kuchnia otwierane są jak drzwi do garażu.
W Kameralnej jest ok, ale jak na imprezę na 150os. jest tam stanowczo za ciasno i jeśli chodzi o wesela w jakimś "ciepłym" miesiącu to jest za gorąco z uwagi na bardzo niski sufit i kiepską klimatyzację.
06-06-2010, 13:44 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-06-2010 13:54 przez piecoowa@interia.pl.)
Ej, no właśnie, w Kameralnej zastanawiało mnie to samo - jak ludzie bawią się w tak niskim pomieszczeniu kiedy tem. za oknem koło 30 st. C.Smile ale terminów na 2011 u nich już baaardzo mało. A wie ktoś coś na temat Bali? Bo w sumie kusi mnie tam pamięć o weselu na jakim byłam dawno temu - super klimat i super obsługa, ale jak jest teraz? Może ktos z Was był tam niedawno? Ponoć pracownicy zmieniają się jak rękawiczki i nie wiem czy jest sens się nastawiać na to miejsce(?).
18-08-2010, 13:37
W Royal duża sala w której się je( na ok 220 osób) ,oddzielna sala do tańczenia, ostatnio zrobili remont,dużo miejsca,przed budynkiem parasole i namiot ze stolikami na odpoczynek na świeżym powietrzu,jest gdzie pospacerować.Kuchnia jest bardzo dobra,dekoracje sal też (gusty są różne ale większości się podoba) najlepiej jak byś sam pojechał i zobaczył bo z opowieści to za dużo się nie dowiesz.Pozdrawiam myślę że troszeczkę ci ułatwiłam.
26-08-2010, 21:07
heeej!
wiesz co ja znam dogłębnie salę Royal de paris co prawda nie wiem ja tam się cenią ale imprezy obsługiwane sa tam profesjonalnie-wszystko jest dopracowane i starnnie przygotowywane.
lokal klimatyzowany, fajnie i elegancko urządzony a przede wszystkim przestronny-naprawde szczerze polecam tam wszelkie imprezy Smile
30-08-2010, 21:38
A jak się sprawuje weselnie restauracja "Pod Dębami"? Idę tam na wesele we wrześniu i nie wiem czego się spodziewać. Wiem, że sala odnowiona, klimę mają, ale jak obsługa sprawuje się na weselach?
Odpowiedz cytując ten post Internet Explorer Windows XP/2003
Odpowiedz 

Skocz do: