|
dzisiejsza mlodziez
|
|
06-12-2007, 23:47
|
|||
|
|||
|
dyskusj? mo?na wygra? ucinaj?c temat i dzielnie znosz?c obelgi w twoim kierunku. co? czego brakuje gimnazjalistom. na przerwach meml? j?zorami bluzgaj? na wszystkich i ciesz? si? ze komu? r?ce opadaj? s?ysz?c ich wypowiedzi i nie ripostuje...czasem boj? si? samego zainteresowania ich osob? ale s?dz? ?e s? fajni bo rzuc? b?otem bez sensu.grommit zrobi?e? co? ?eby tak nie by?o?
pisząc polskie znaki szanujesz swój język |
|||
|
07-12-2007, 00:02
|
|||
|
|||
|
Tak - staram si? gnoi? gimnazjalistów ile wlezie
|
|||
|
07-12-2007, 00:22
|
|||
|
|||
|
rozumiej? za co? je?li nie rozumiej? to nic ci to nie da.
|||
|
07-12-2007, 00:49
|
|||
|
|||
Warzyw napisał(a):dyskusj? mo?na wygra? ucinaj?c temat i dzielnie znosz?c obelgi w twoim kierunku.Szkoda ze w temacie wiara nie potrafiles w pore przestac. |
|||
|
07-12-2007, 01:48
|
|||
|
|||
grommit napisał(a):Nie ma kompromisówAle jest ciocia. Powstrzymujcie si? od komentarzy na temat wypowiedzi i ich autorów. Dziecko uczy si? obserwuj?c, potem na?laduje, jeszcze pó?niej uznaje to za norm?. Zagubiona m?odzie? (tak j? widz?), to dziecko w ciele nastolatka. wszystko co robię jest dla mnie normalne, dziwne może być dla innych |
|||
|
07-12-2007, 03:02
|
|||
|
|||
Warzyw napisał(a):poszukaj sobie tematu "wiara". spore ró?nice ale te? sporo analogii. zachowujesz si? w tej chwili jak ma?e dziecko.wiesz?takie motywy jak ty teraz ma m?odzie? o której jest ten temat.przemy?l to. Ale be?kot. Wiesz chocia? o czym piszesz? |
|||
|
07-12-2007, 10:29
|
|||
|
|||
|
Zawsze s?dzi?em, ?e harcerstwo to wyl?garnia z?a
teraz jest dowód ![]() A co do m?odzie?y, no có? to si? nazywa konflikt pokole? :pozdrawiam 8)
|
|||
|
07-12-2007, 10:52
|
|||
|
|||
miwo napisał(a):Zawsze s?dzi?em, ?e harcerstwo to wyl?garnia z?a Tak raz bylem na obozie z harcerzami. Oni to sie bawili ;] Az przez chwile mialem wielka ochote do nich dolaczyc ;] I to chyba nie zaden konflikt pokolen tylko co najwyzej bunt mlodzienczy
|
|||
|
07-12-2007, 18:16
|
|||
|
|||
Fabitu napisał(a):Szkoda ze w temacie wiara nie potrafiles w pore przestac.ucz? si? na b??dach. Cytat:Ale be?kot. Wiesz chocia? o czym piszesz?doskonale wiem o czym pisz?. miwo napisał(a):Zawsze s?dzi?em, ?e harcerstwo to wyl?garnia z?a Very Happy teraz jest dowód Very Happypty? i Kovalsky przecie? dobre s?! mo?e to jakie? 2 rodzynki : a co do harcerstwa to ?rednio mi si? tam podoba?o.
|||
|
08-12-2007, 01:12
|
|||
|
|||
|
a moze to jednak przez media ?
9th Grade Whore on Maury Meet Angel a 9th grader who claims to have slept with 80 guys. Thats the kind of extra curricular activity is gonna look great on her college applications. <!-- m --><a class="postlink" href="http://break.com/index/9th-grade-whore-on-maury.html">http://break.com/index/9th-grade-whore-on-maury.html</a><!-- m --> esbecki folksdojcz Bo tylko w faszyście, nie ma wątpliwości, on wszystko widzi przez biało-czarne szkła. I jeśli jednoznacznie oceniamy ludzi. Faszystą jesteś Ty. Faszystą jestem ja. |
|||
|
08-12-2007, 01:38
|
|||
|
|||
miwo napisał(a):Zawsze s?dzi?em, ?e harcerstwo to wyl?garnia z?aNo nie! Przyjd? na si?owni? i przyt?uk? Ci? sztang?! ![]() Harcerstwo by?o super! Nie wiem jak teraz. Jak zesz?o na ..(psy nie b?d? obra?a?, lubi? ale jak zesz?o na spalanie wo?owiny (sic! hehehe) to faktycznie wyl?garnia z?a :devil:
|
|||
|
08-12-2007, 12:57
|
|||
|
|||
Cytat:Harcerstwo by?o super!by?o. dobrze powiedziane.potem jak ja by?em to Or?y mi si? ?rednio podoba?y... pisząc polskie znaki szanujesz swój język |
|||
|
08-12-2007, 14:15
|
|||
|
|||
|
A odbiegaj?c od harcerstwa, dzi? us?ysza?am co?, co mnie zszokowa?o...
Mam tu gdzie mieszkam mas? znajomych, ludzi ró?nego pokroju, najliczniejszi to ?ysi rebelianci. Jeden z nich jaki? czas temu si? chwali?, ?e przelecia? jak?s tam ma?olat? (tego nie komentuj?, bo co w tym dziwnego?) i teraz wyp?yn??o, ?e ta ma?olata "bije rekordy", zw?aszcza gdy w remizie organizuj? wiejskie wstrz?sy. Nawet si? nie ubiera mi?dzy jednym a drugim. Ona sobie powiedzmy le?y gdzie? w krzakach, ch?opaki po koleii podchodz?, a ta ma?a k.... potem si? kole?ankom chwali ilu zaliczy?a :!: ( np. 10)... :crazy: :shock: :!: I.. wcale mi jej nie ?al, zero wspó?czucia. ?al mi tylko tych g?upich ch?opaków, jak oni si? tak nie brzydz??? Bleh.. By? jeszcze jeden s?awny przypadek jaki? rok temu.Nie pami?tam szczegó?ów, ale.. Wzorowa uczennica gimnazjum pewnej nocy nago sz?a ulic?, wygl?da?a jak zombie. Znalaz?a j? kole?anka, ubra?a j? w jaki? polar i zaprowadzi?a wpó?przytomn? do domu. Gdy wytrze?wia?a, posz?a szuka? ubra?(podobno szybko je znalaz?a). Oczywi?cie jak to na wsi - zaraz by?o g?o?no od plotek -?e biedn? dziewczyn? zgwa?cili. dyrektorka wezwa?a jej matk? i j? na rozmow?. Dziewczyna ?ciemnia?a, ?e by?a na klasowym ognisku, wypi?a jednego Redsa i potem ju? nic nie pami?ta. :crazy: (mog?oby i tak by?, gdyby nie zeznania jej kole?anek, z którymi dyrektorka rozmawia?a wczesniej - na ognisku si? ?mia?a, pi?a wódk? z butelki i nami?tnie ca?owa?a ch?opaka, który jej si? podoba?...). Dyrektorka w ko?cu oznajmi?a, ?e zawiesza j? w prawach ucznia czy co? tam, a ta si? bezczelnie zapyta?a czy dostanie jak?s tam nagrod? wojta za najlepsze stopnie.. Tydzie? pó?niej w niedziel? nad ranem, panowie wybieraj?cy si? na ryby znale?li inn? gimnazjalistk? nag? i nieprzytomn? na przystanku... Dla mnie to niepoj?te! Te? by?am m?oda i g?upia, ale nigdy takie extrema!! W podstawówce gra?o si? kiedy? w butelk? i si? ca?owa?o i nikt by nie pomy?la? wtedy o narkotykach czy r?ni?ciu w krzakach! - teraz, jak s?ysz?, sta?o si? to nawet modne... :? :shock: |
|||
|
08-12-2007, 14:23
|
|||
|
|||
vooyeck33 napisał(a):a moze to jednak przez media ?Panie to amerykanska patologia dodatkowo robiona pod publiczke. Diabli wiedza czy to bylo ustalone, chociaz jestem spokojnie w stanie uwiezyc ze to prawda. Z drugiej strony mysle, ze w polsce tez by sie znalazly takie okazy. Moze bez tych "kocich ruchow" ale o podobnym poziomie inteligencji. |
|||
|
08-12-2007, 14:48
|
|||
|
|||
|
nie chodzi o to czy takie programy sa ustawiane czy nie... tylko o to ze ludzie chca ogladac takie bzdury a TV takie bzdury im puszcza i dzieciaki maja dobry przyklad :>
esbecki folksdojcz Bo tylko w faszyście, nie ma wątpliwości, on wszystko widzi przez biało-czarne szkła. I jeśli jednoznacznie oceniamy ludzi. Faszystą jesteś Ty. Faszystą jestem ja. |
|||
|
08-12-2007, 14:58
|
|||
|
|||
Lil' Vanian napisał(a):wcale mi jej nie ?al, zero wspó?czucia.nie masz czego ?a?owa?...jak to ?piewa Grabarz..."nie myl fizjologii z seksem". vooyeck33 napisał(a):i dzieciaki maja dobry przykladno maj?.g?upie dzieci ci?gn? wszystko co im si? pokarze...jak dobrze ?e jak by?em ma?y to ogl?da?em cartoon network po angielsku...kreskówki mi nie zaszkodzi?y a nawet wszyscy mi potem mówili ?e pomog?y na pocz?tku z angielskim... pisząc polskie znaki szanujesz swój język |
|||
|
10-12-2007, 10:22
|
|||
|
|||
Lil' Vanian napisał(a):Mam tu gdzie mieszkam mas? znajomych, ludzi ró?nego pokroju, najliczniejszi to....Potwierdzam Lil Vanian - wszystko to prawda sam s?ysz? co tydzie? jak ma?olaty szalej? w "Lunie" i ilu tam zaliczy?y. R?ce cz?owiekowi opadaj?- dobrze, ?e b?dzie kolejny ch?op w rodzinie a nie dziewczyna :grin: Władza z narodem, naród z torbami. Mam wszystko widzące okulary
|
|||
|
10-12-2007, 18:03
|
|||
|
|||
|
heh tez ogolnie mam nadzieje ze jak juz przyjdzie co do czego to bede mial syna nie corke ;]
|
|||
|
10-12-2007, 18:42
|
|||
|
|||
henryk szczepanski napisał(a):dobrze, ?e b?dzie kolejny ch?op w rodzinie a nie dziewczynawiesz...ch?op potrafi by? g?upszy od dziewczyny...ale akurat po twoim wychowaniu ?le by? nie mo?e :smile: pisząc polskie znaki szanujesz swój język |
|||
|
10-12-2007, 21:48
|
|||
|
|||
Lil' Vanian napisał(a):I.. wcale mi jej nie ?al, zero wspó?czucia. henryk szczepanski napisał(a):dobrze, ?e b?dzie kolejny ch?op w rodzinie a nie dziewczyna Fabitu napisał(a):heh tez ogolnie mam nadzieje ze jak juz przyjdzie co do czego to bede mial syna nie corkePo trzykro? obrzydliwe wypowiedzi. : Przera?acie mnie swoistym poczuciem humoru.henryk szczepanski - my?isz, ?e gdyby Twoj? wypowied? przeczyta? Owsiak by?by z Ciebie dumny? Jasne! W ko?cu nastolatka to nie dziecko, miej syna, nie przyniesie Ci "bachora do domu" i nie b?dzie dziwk?, kobiec? dziwk?, ?wiety dowcip napisa?e?, szacun! : Lil' Vanian ? A? tak gardzisz lud?mi? Zero wpó?czucia? A co Ty wiesz o tych dziewczynach? A tak, s? ma?olatami i si? pieprz? po krzakach. A czy to napewno prawda a je?li prawda to czemu to robi?, ech, nie wa?ne! Napisa?am co us?ysza?am, szacun! : Fabitu do kompletu, inteligentny ze skaz?. Patrz henryk szczepanski od zdania " W ko?cu nastolatka..( ![]() Mam nadziej?, ?e nigdy wi?cej na tym forum nie przeczytam takich wstr?tnych tekstów. |
|||
|
10-12-2007, 23:00
|
|||
|
|||
|
szandzia - czy ja co? z?ego napisa?em, ?e chc? mie? syna??! Ka?dy czego? chce i ja chc? mie? syna. Wystarczy, ?e brat ma dwie córki i wiem ile ma z nimi k?opotów. To w?asnie takie panny 16 i 15 lat. Kiedy te? widz? i s?ysz? jak zachowuj? si? takie nastolatki to mi "musk" skr?ca w lewo i r?ce opadaj?. Gdyby to byli faceci to bym da? w mord?, ale kobiecie nie wypada i stoj? wtedy bezradny, bo kiedy raz zwróci?em uwag? to mnie tak zje...y, ?e nie chce mi si? tego robi? raz kolejny, bo móg?bym nie?dzier?y?!!! Natomiast mamy tych nastolatek te? mnie objecha?y kiedy powiadomi?em o zachowaniu ich "dobrze" wychowanych dzieci. Zreszt? mam za oknami burs? i widz? co si? tam wyprawia wieczorami. Szkoda s?ów. Przyznaj?, ?e te? nie by?em ?wi?tym w m?odo?ci, ale takie numery to niejeden recydywa by wymi?k? przy tych nastolatkach.
Władza z narodem, naród z torbami. Mam wszystko widzące okulary
|
|||
|
10-12-2007, 23:17
|
|||
|
|||
henryk szczepanski napisał(a):szandzia - czy ja co? z?ego napisa?em, ?e chc? mie? synaTak, co? z?ego napisa?e?. henryk szczepanski napisał(a):Potwierdzam Lil Vanian - wszystko to prawda sam s?ysz? co tydzie? jak ma?olaty szalej? w "Lunie" i ilu tam zaliczy?y. R?ce cz?owiekowi opadaj?- dobrze, ?e b?dzie kolejny ch?op w rodzinie a nie dziewczynaKolejny ch?op w rodzinie a nie dziewczyna. Wypowiedzia?e? si? nader jasno w kwestii. Bierz odpowiedzialno?? za to co piszesz. I nie bro? si? tekstami pt. henryk szczepanski napisał(a):czy ja co? z?ego napisa?em, ?e chc? mie? syna??! To sprytny zabieg, ale nie dla mnie. |
|||
|
11-12-2007, 01:27
|
|||
|
|||
szandzia napisał(a):Fabitu do kompletu, inteligentny ze skaz?. Patrz henryk szczepanski od zdania " W ko?cu nastolatka..(A ja bede podtrzymywal swoje zdanie. Uwazam, ze chlopaka jest latwiej wychowac, znalezienie partnerki przez niego mniej boli. Nie wyobrazam sobie siebie w roli ojca w momencie gdy moja corka przyprowadza chlopa do domu. Nie podoba mi sie to i tyle. Teorie z brzuchem itd sama dorobilas. Mam nadzieje ze juz nigdy nie bedziesz mi wkladac w usta swoich obrzydlistw "nie przyniesie Ci "bachora do domu" i nie b?dzie dziwk?, kobiec? dziwk?,". |
|||
|
11-12-2007, 15:17
|
|||
|
|||
|
szandziu hamuj.
Nast?pnym razem b?dzie ostrze?enie. Mam dwie córki i syna. Wiem, ?e nie s? doskonali, bo takich ludzi nie ma. Jestem z nich dumna. Poza tym uwa?am, ?e o?rodek my?lenia umiejscowiony jest w g?owie, a nie w organie którego brak kobietom. wszystko co robię jest dla mnie normalne, dziwne może być dla innych |
|||
|
11-12-2007, 15:22
|
|||
|
|||
szandzia napisał(a):Lil' Vanian ? A? tak gardzisz lud?mi? Zero wpó?czucia? A co Ty wiesz o tych dziewczynach? A tak, s? ma?olatami i si? pieprz? po krzakach. A czy to napewno prawda a je?li prawda to czemu to robi?, ech, nie wa?ne! Napisa?am co us?ysza?am, szacun!B?d? konsekwentna, jesli mnie oskar?asz, to sk?d ten "szacun"??i oskar?asz niby o co? ?e gardz? lud?mi, którzy si? nie szanuj??a przyk?ad, który poda?am pokazuje, ?e dziewczyna nie szanowa?a nie tylko siebie, ale i ch?opaków, których traktuje przedmiotowo, nie szanuje matki, bo skaza?a j? na wys?uchiwanie plotek itd. Nie rozumiem kompletnie w czyjej obronie stajesz? P?ci ?e?skiej?? Baby s? okropne! Wiem, bo sama ni? jestem :twisted: ;-) Ale lubi? siebie, lubi? kobiety, które zas?uguj? na to, ?eby je lubi?. Pomog? tym, którzy potrzebuj? pomocy Szandzia, wi?c gdyby okaza?o si? tak, ?e któr?? faktycznie zgwa?cono to dyskusja by?aby ca?kiem inna. Lud?mi skrzywdzonymi si? nie gardzi! henryk szczepanski napisał(a):Lil' Vanian napisa?:O takich historiach mo?na us?ysze? wsz?dzie. Nie by?oby takiej tragedii, gdyby mowa by?a o pe?noletnich, nie o szczylach nic nie wiedz?cych o ?yciu. Podoba mi si?, ?e w wi?kszo?ci ju? klubów wst?p jest od lat 18stu. Nie tylko sprzeda? alkoholu, ale wst?p. Niestety nie na wsi.. Co do dzieci i wychowania. Mój tata przesta? si? do mnie odzywa?, kiedy zacz??am dojrzewa? i powierzy? wychowanie mnie mojej mamie. Bo po prostu nie wiedzia? jak sobie poradzi?, jak przebrn?c przez ten trudny okres, który te? obfitowa? w problemy. Jednak do 18 roku zycia nie bywa?am na ca?onocnych imprezach, zamiast w?óczy? si? ze znajomymi, siedzia?am w domu i czyta?am ksi?zki. Ci??ko mi by?o, fakt, ale teraz bardzo to doceniam. I nadrabiam stracony czas ale z g?ow?.I nie dziwi? si? Henrykowi. Wychowanie dojrzewaj?cej ma?ej kobietki to trudna sprawa..szczególnie dla m??czyzny..Co jednak nie znaczy, ?e jest to niewykonalne Najwa?niejsze to zaufanie i rozmowa. Ja sama chcia?abym mie? i córk? i syna szandzia napisał(a):henryk szczepanski - my?isz, ?e gdyby Twoj? wypowied? przeczyta? Owsiak by?by z Ciebie dumny? Jasne! W ko?cu nastolatka to nie dziecko, miej syna, nie przyniesie Ci "bachora do domu" i nie b?dzie dziwk?, kobiec? dziwk?, ?wiety dowcip napisa?e?, szacun!Owsiak g?upi nie jest, zna i gorsze przypadki, a ju? na pewno nie wtr?ca? by si? w czyje? prywatne preferencje dotycz?ce potomstwa :ble: |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|

Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc

teraz jest dowód
:![[Obrazek: .png]](http://b1.lilypie.com/yhEjp1/.png)
: a co do harcerstwa to ?rednio mi si? tam podoba?o.

: Przera?acie mnie swoistym poczuciem humoru.